fredag den 25. februar 2011

On the move!!!

Okay... For at opdaterer jer har jeg været et smut på sugar beach med pigerne. Rigtig low key sted med sort sand (???) men rigtig hyggeligt og helt sikkert et besøg værd! Vi ankom kl. 23 om natten så vi overnattede et sted i nærheden for at stå op kl. 8 for at tage til sugar beach for en dag.

Derude snorklede vi omkring nogle grotter og klipper, og til sidst var vi så langt ude at schell (Ally og katie's irske veninde) vurderede at det var ved at være ret farligt (pga. hajer og store bølger nær klipperne), derfor vendte vi om efter 30 min på dybt vand. UUUUh living on the edge hehe!

Idag tog vi fra sugar beach kl. 10 og kørte med bus derfra til dumaguete i 5 timer! Vi ville egentlig med en færge til Tagbilaran så vi kunne se 'the chocolate hills' dagen efter. Men færgen var i stykker,´så nu overnatter vi her, og tager til Cebu imorgen istedet.

Så er vi da lidt tættere på hvalhajerne ;-)

Billederne fra Sugar beach skal lige ind i et program for at kunne blive postet bloggen. Det er nemlig et andet format. Så de kommer senere.




Her på Harold's Mansion har vi mødt to danske piger som ville have os med ud og drikke, men da vi skal videre hurtigt imorgen (og fordi vi er nærrige backpackere!) så takkede vi nej, for at kunne booke billetter i aften osv.

Men alt er vel, borset fra at det bliver et helvede og mega dyrt at komme til donsol. Men hvalhajerne er det værd, og vi SKAL klare det!!!

Har idag booket billet fa indonesien til singapore for at kunne komme til Cambodia derefter. Nice!

Har en aftale med Nick i aften, så det bliver fedt at se ham igen, selvom det blot er webcam...

Savner dog mælk og havregryn men ellers klare jeg mig hernede hehe...

1 kommentar:

  1. Hej Mia..
    Rigtige gode billeder du tar og hvorer du bareflot brun.
    Her på Skejby er alt næsten som det plejer,
    Hav det rigtig godt.
    Hilsen Lissi

    SvarSlet