torsdag den 17. marts 2011

The dangers of the deep

d. 16. marts
Ja vi tog jo på denne her snorkletur for et par dage siden, og jeg havde da helt glemt at fortælle at vi så 7 store havskildpadder. Det var vildt fedt! Jeg har det egentlig okay med ikke at dykke, når man alligevel har mulighed for at fede ting bare med snorkelmaske.
I dag har vi ihærdigt forsøgt at snorkle ved koralrevene herude. Det var næsten umuligt fordi vi mødte en mur af bittesmå brandmænd 30 m ude, så vi skreg i vilden sky og styrtede tilbage til strandkanten med det samme. De var overalt men vi var overbevist om at de havde et andet sted at være en time efter, hvor vi prøvede igen. Nej, dette resulterede endnu engang i at fire naive backpackere kom skrigende løbende ind på land efter et skæbnesvangert møde med 19 millioner jellyfish! Vi håber dog ikke det er sidste gang vi kommer til at snorkle i Indonesien, så vi må finde på noget når vi kommer tilbage til Bali.
Vi fandt dog et hjørne ude på spidsen af øen der var brandmændsfrit. MEN her stødte vi på en hvid søslange arg! Den er åbenbartret farlig, så vi skyndte os i land.
Nu her når vi alle har været i bad, så gør vi os klar til vores ’fine’ middag, tager ud på spidsen af øen og ser solnegangen, og tager på restauranten bagefter, så på tir na noq for at få os en hyggebajer!


18. Marts
Aaaah endelig på Bali igen. Padang Bai er nu en skøn by. I dag har jeg fået mørkt brød og cornflakes med mælk til morgenmad! I'm in heaven. Har ikke fået andet end bananpandekager og toast med scrambles eggs i hundrede år. Så mørkt brød og cornflakes er himmelsk!
Vil lig eposte et par billeder fra de sisdte par dage.




And my favourite picture so far:


Talk to you soon!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar