fredag den 11. marts 2011

’SOS The USS Liberty is going down!’

Og jeg er ret glad for det skete! Tusindvis af forskellige fisk har valgt at bosætte sig og finde føde ved skibsraget og i dag var ligesom alle andre dage, for fiskene altså. For os var det et vidunderlig dyk ned i Balis dybe hav, og det åbnede en hel ny verden af kæmpe koralrev, blå, grønne og lyserøde fisk der svømmede ud og ind af vragets vilde koralrev. En masse dykkere havde valgt at gå ud og studerer det hele nærmere, hvilket egentlig kun gjorde det smukkere for os ved overfladen, når deres iltmasker spyede kæmpemasser af bobler der langsomt steg op til overfladen.
Hold kæft hvor var det smukt. Jeg er fristet til at sige at det var smukkere end at svømme med hvalhajerne. Der var kæmpestimer af store sølvfarvede fisk, blæksprutter og masser af andre slags fisk. Det var Så fedt at dykke et stykke ned, for at mænge sig med alle fiskene der egentlig var skide ligeglad med om vi var der eller ej. Så længe vi ikke afbrød deres kæmpestimer af cirkulerende venner. På et tidspunkt holdt Katie og jeg op med at svømme og efter 30 sekunder var vi inde midt i øjet af en tornado af sølvfarvede fisk. Det var så fedt!
Dette foregik i Tulamben, en lille b y nær Amed. Vi tog en taxa derud og to bemoer hjem. Hehe som turist bliver man financielt snyt af de lokale, men det var det hele værd!
Jeg har lige fået en lur, fordi vi var oppe kl. 7 i dag. Megan, Katie og Ally sidder udenfor og diskuterer et eller andet om alder og plastikkirurgi. Shell sover, (hende og jeg har lidt den samme rytme, også hvad angår mad... vi kan begge to spise hele tiden og trænger til en drink når alt andet er for uoverskueligt)
Jeg glæder mig også til den videre tur. I morgen tager vi med en Bemo til Padang Bai som er byen der forbinder alle færgeruter fra Bali til Lombok!
Her er et par billeder fra vores tur i ’The monkey Forrest i Ubud’. Åhh hvor sker der meget, and I love it!








GB: I’m sooo glad the Liberty sank back in the days! Now it is the home of thousands of fish, squids and corals. It was amazing to dive into the deep and mingle with the fish or just float at the surface watching it all happen. It was so beautiful that I can’t really describe it… Tomorrow we are moving on to Padang Bai to go with a ferry to Lombok.
Shell and I just had a nap, while Katie Ally and Megan is outside answering each other’s weird questions hehe. Always the weird questions, and they are kinda growing on me hehe.

Here is a couple of pictures from  out trip to the monkey forrest, and finally one of me, preparing myself with cups of noodles and books for the Nyepi festival (where you have to be quiet all day, and not go out at all!)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar